top of page


день народження у києві

1 Це не квест кімната з якої потрібно вибратись. Бешкетні Привиди це відкритий всесвіт в якому: гравці самі обирають які завдання виконуватити, а які пропустити; за якою стратегією грати; як витрачати зароблені ігрові монети та яким риквізитом користуватись.


2 Індивідуальний підхід до кожного. Ви можете самі обирати та змінювати під час гри: рівень страху(від дитячих веселощів до моторошного боживілля), атмосферу приміщення(освітлення, звуковий супровід, декорації), активність привидів(поведінка акторів), та багато іншого. Для нас кожен відвідувач - Віп гість.


3 Є все необхідне для незабутнього свята: атмосферна банкетна кімната де можна влаштувати застілля, оригінальна фотозона для збереження памʼятних моментів, бещліч унікальних та класичних додаткових послуг для організації вечірок та яскравих моментів.


4 Сервіс уважний до деталей. Ми завжди намагаємось зробити все можливе, щоб Вам було зручно та комфортно, і спираючись на досвід передбачаємо несподівані ситуації. Наприклад робимо індивідуальні іменні запрошення для кожного, тримаємо парковочне місце для авто, маємо +100500 дрібничок щоб все пройшло ідеально(холодильник, мікрохвильовка, свічки для торта, та багато іншого)


5 Професійна та зацікавленна команда. Кожна гра або день народження проводится особисто власниками, які мають багаторічний досвід роботи з дітьми та організації свят. Ми не відпрацюваємо зміну, а максимально погружаємось у кожну гру та проживаємо все разом з Вами.


6 Вражаючий маштаб. Більше 7000 власноруч створених декорецій та ігрових елементів. Велика кількість різноманітних кімнат, лабіринтів, проходів, загадкових замків. Понад 30 ігрових персонажів для взаємодії.


7 Немає програвших або незадіяних гравців. В будь-який момент гри, кожен обирає собі покровителя серед привидів та набуває його сили та здібності, щоб ефективно взаємодіяти в команді. А найгірше що може статися - це закінчення часу гри, але і це не так жахливо, адже кожен гравець та всі його досягнення зберігаются у базі і в будь-який час гру можно буде продовжити.


8 Видалено все що нудно. Завдання не потрібно просто читати - достатньо сканувати код ігровим айфоном і один із привидів розповість вам інтригуючу історію та що потрібно робити. А якщо щось незрозуміло, окрім допомоги ведучого, можна отримати підказку написавши або позвонивши одному з бешкетних привидів.


9 Розвага - яка розвиває. На території яскравих емоцій "Бешкетні Привиди" все зроблине так, що у гравців буде розвиватися уява та логічне мислення, вміння працювати в команді та взаємодіяти з партнерами, здатність приймати швидкі та зважені рішення, управляти майном та оцінювати ризики, бути багатозадачним та уважним до дрібниць.


10 Стовідсотково, це - яскраві враження, незабутні пригоди та бурхливі емоції

bottom of page